Abama Tenerife - Fortum vastgoed

Abama op Tenerife

Abama is een exclusief luxeresort van 160 hectare op Tenerife. Het domein ligt verscholen langs de westkust en strekt zich uit over 160 groene hectares. Het gaat om een eersteklas gastronomisch aanbod en 5-sterrenservice voor degenen die zoeken naar rust in plaats van drukte. Het grootste deel van het Abamaproject, gelegen op Tenerife, is bestemd voor luxe woningen, appartementen en een hotel waar u optimaal tot rust komt. Heeft u interesse? De professionals van Fortum Vastgoed uit Sint-Martens-Latem, niet ver van Gent, vertellen u er graag meer over.

Puur genieten met het Abamaproject op Tenerife

Abama, gelegen op Tenerife, is dé perfecte plaats om te wonen of te bezoeken. Het verscholen strand, de luxe spa en het lenteklimaat bieden het hele jaar door een heerlijk verblijf op slechts enkele uren van de belangrijkste steden. Wilt u graag investeren in een tweede verblijf op Tenerife? De hedendaagse architectuur, hoogwaardige afwerking en panoramische uitzichten vormen de rode draad van het project. We zetten de beschikbare residenties van het Abamaproject op Tenerife even op een rijtje:

 

 

Los Jardines de Abama 

- vanaf € 870.000 -

48 luxueuze bemeubelde firstline golf appartementen met adembenemend uitzicht op zee. De appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers en hebben allen ruime terrassen van minimaal 21m². Eigenaren maken automatisch deel uit van the Prestige Owners Club en kunnen genieten van tal van faciliteiten, diensten en voordelen op het Abamadomein zoals verschillende zwembaden, 5 (Michelin) restaurants, tennis en padel, kids club, verlaagde green fees, conciërge service en nog veel meer. 

 

 

 

 

Villas del Tenis

- vanaf € 2.035.000 -

Deze exclusieve villa’s met 2 of 3 slaapkamers, private tuin en zwembad zijn afgewerkt op 5-sterrenniveau en worden volledig bemeubeld opgeleverd. De villa’s zijn gemiddeld 270m² groot en hebben een prachtig uitzicht.

 

 

Las Atalayas   

- vanaf € 1.490.000 -

Het Abamaproject bevat 10 hedendaagse villa's met 2 of 3 slaapkamers, private aangelegde tuin en zwembad én panoramisch uitzicht over de oceaan in Tenerife.

 


 

 

 

 

 

Bouwgronden & Custom Villas 

 - coming soon - 

Misschien bent u eerder op zoek naar een tweede verblijf of een prachtige vakantiewoning in Marbella? Ook dan staan we voor u klaar. Reken op ons advies als ambitieuze projectontwikkelaar in Gent met oog voor een persoonlijke aanpak. 

 

 

 

 

Contacteer ons voor meer informatie over het project

 

Wilt u graag meer weten over het Abamaproject op Tenerife? Of heeft u interesse in een van onze andere projecten zoals de projecten van onze vastgoedpartner Marbella Maison? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag verder. Contacteer het team van Fortum Vastgoed via het online contactformulier, stuur een e-mail naar hello@fortum-vastgoed.be of bel ons op via het nummer 09 245 43 88.   

Europe's best kept secret.

 

 

 Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.