Marbella Maison - Fortum vastgoed

Marbella Maison

Marbella Maison is een Belgisch vastgoedkantoor aan de Costa del Sol. Als exclusieve partner is Fortum Vastgoed uit Sint-Martens-Latem, niet ver van Gent, uw rechtstreekse aanspreekpunt in België. Door onze professionele aanpak en de sterke link met onze collega's ter plaatse hebben wij een ruime kijk op de Spaanse vastgoedmarkt. Laat u begeleiden door ons professioneel team, in België én in Spanje, bij de aankoop van uw tweede (droom)verblijf.

Mijas

€ 1.579.000

Luxeproject van 13 villas. 

Marbella (29600)

€ 1.800.000

Dunique Marbella
Exclusieve first line beach project in Marbella East.

Benahavis

€ 795.000

Los Palmitos 
Kleinschalig first line golf project in het Real de la Quinta resort.

Estepona

€ 485.000

Ayana Estepona 
Duurzaam nieuwbouw project op wandelafstand van het strand. 

Maak een afspraak op ons kantoor in Sint-Martens-Latem.

Heeft u nog vragen voor het team van Marbella Maison, ons team, in Sint-Martens-Latem en Marbella staat steeds voor u klaar. Contacteer ons gerust via het nummer 09 245 43 88 of het e-mailadres hello@fortum-vastgoed.be voor een afspraak. Wedden dat uw droomwoning aan de Costa del Sol beschikbaar staat bij Marbella Maison?  

Ontdek ons aanbod. 

We starten met het uiteenzetten van de verschillende mogelijkheden en maken een selectie van eigendommen uit het ruime aanbod. In een tweede etappe is het tijd om afspraken te maken en bezoeken te brengen ter plaatse. Bovendien helpt Marbella Maison, ons vastgoedkantoor gevestigd aan de Costa del Sol, u graag in het Nederlands, Frans, Engels én Spaans. Informeer naar onze beschikbare buitenverblijven en charmante vakantiewoningen in het zonnige Marbella. Zowel voor nieuwbouwprojecten als bestaand vastgoed kunt u bij ons terecht.

Fiscaal en juridische ondersteuning.

Bij een aankoop in het buitenland is het van uiterst belang dat u juridisch en fiscaal goed ondersteund en ingelicht wordt. Hiervoor kunt u terecht bij onze vaste partner, Sirejacob Legal & Tax, gevestigd in Marbella. Zij volgen de Belgische én Spaanse wetgeving op de voet om u zo goed mogelijk bij te staan. Voor een eerste verkennend gesprek kunt u terecht bij Fortum Vastgoed.  Samen met u maken we een stappenplan voor uw toekomstige aankoop.

 

Bekijk ons aanbod of contacteer ons meteen voor een afspraak op ons kantoor in Sint-Martens-Latem. 

 

 

 Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.