Marbella Maison - Fortum vastgoed

Marbella Maison

Marbella Maison is een Belgisch vastgoedkantoor aan de Costa del Sol. Als exclusieve partner is Fortum Vastgoed uit Sint-Martens-Latem, niet ver van Gent, uw rechtstreekse aanspreekpunt in België. Door onze professionele aanpak en de sterke link met onze collega's ter plaatse hebben wij een ruime kijk op de Spaanse vastgoedmarkt. Laat u begeleiden door ons professioneel team, in België én in Spanje, bij de aankoop van uw tweede (droom)verblijf.

Mijas

€ 1.579.000

Luxeproject van 13 villas. 

Marbella (29600)

€ 1.800.000

Dunique Marbella
Exclusieve first line beach project in Marbella East.

Benahavis

€ 795.000

Los Palmitos 
Kleinschalig first line golf project in het Real de la Quinta resort.

Estepona

€ 485.000

Ayana Estepona 
Duurzaam nieuwbouw project op wandelafstand van het strand. 

Bekijk het aanbod van Marbella Maison aan de Costa del Sol

Bij een aankoop in het buitenland is het van uiterst belang dat u juridisch en fiscaal goed ondersteund en ingelicht wordt. Hiervoor kunt u terecht bij onze vaste partner, Sirejacob Legal & Tax, gevestigd in Marbella. Zij volgen de Belgische én Spaanse wetgeving op de voet om u zo goed mogelijk bij te staan. Voor een eerste verkennend gesprek kunt u terecht bij Fortum Vastgoed.  Samen met u maken we een stappenplan voor uw toekomstige aankoop.

Zo gaan we verder aan de slag

We starten met het uiteenzetten van de verschillende mogelijkheden en maken een selectie van eigendommen uit het ruime aanbod. In een tweede etappe is het tijd om afspraken te maken en bezoeken te brengen ter plaatse. Bovendien helpt Marbella Maison, ons vastgoedkantoor gevestigd aan de Costa del Sol, u graag in het Nederlands, Frans, Engels én Spaans. Informeer gerust naar onze beschikbare buitenverblijven en heerlijk charmante vakantiewoningen in het zonnige Marbella. Zowel voor nieuwbouwprojecten als bestaand vastgoed kunt u bij ons terecht.

Neem contact op 

Heeft u nog vragen voor het team van Marbella Maison, gevestigd aan de prachtige Costa del Sol? Of heeft u eerder interesse in het Abamaproject op Tenerife? Wij staan voor u klaar. Als projectontwikkelaar in de buurt van Gent hebben we een antwoord op al uw vragen. Contacteer ons gerust via het nummer 09 245 43 88 of het e-mailadres hello@fortum-vastgoed.be. Wedden dat uw droomwoning aan de Costa del Sol beschikbaar staat bij Marbella Maison?  

Bekijk ons aanbod of contacteer ons meteen voor een afspraak op ons kantoor in Sint-Martens-Latem. 

 

 

 Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.