Vakantiewoning Marbella - Fortum vastgoed

Vakantiewoning in Marbella

 Projectontwikkeling 

 Tweede verblijven in Spanje

 Vastgoed Oost-en West-Vlaanderen

 

De perfecte vakantiewoning in Marbella voor u en uw gezin, daarvoor zit u goed bij ons professioneel vastgoedkantoor. Het team van Fortum Vastgoed uit Sint-Martens-Latem, niet ver van Gent, weet namelijk van aanpakken bij interesse in de Spaanse vastgoedmarkt. Eerst en vooral bespreken we de vereisten van uw vakantiewoning aan de zonnige Costa del Sol. Aan de hand van een selectie plannen we een bezoek ter plaatse in. Hieronder ontdekt u alvast een greep uit het aanbod!

Heeft u interesse in een vakantiewoning in Marbella?

Contacteer ons

Welke vakantiewoning in Marbella kiest u?

Onze partner in vastgoed aan de Costa del Sol, Marbella Maison, weet perfect waar te zoeken bij interesse in een vakantiewoning in de buurt van Marbella. Neem een kijkje tussen onderstaande luxe buitenverblijven:

  • Cerrado Hills: open woonruimtes met extra faciliteiten voor een optimaal comfort;
  • Dunique Marbella: nieuw project pal aan het strand;
  • Los Palmitos: kleinschalige woonprojecten met hoogwaardige afwerking;
  • Ayana Estepona: duurzame nieuwbouw op wandelafstand van het strand.

U leest het zelf, een tweede verblijf in Marbella of een luxe buitenverblijf op Tenerife zorgt voor instant ontspanning. Onze projectontwikkelaars vertellen u graag meer over een pand van ons exclusieve Abamaproject of een vakantiewoning in Marbella aan de exotische Costa del Sol. 

 

Contacteer onze internationale vastgoedmakelaars

Heeft u nog een prangende vraag over een vakantiewoning in Marbella, gelegen aan de Costa del Sol? De makelaars van Fortum Vastgoed staan voor u klaar. Contacteer ons gerust via het handige online contactformulier, stuur een e-mail met al uw vragen naar hello@fortum-vastgoed.be of bel ons op via het nummer 09 245 43 88. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug. 

 Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.