Tweede verblijf Tenerife - Fortum vastgoed

Tweede verblijf op Tenerife

 Projectontwikkeling 

 Tweede verblijven in Spanje

 Vastgoed Oost-en West-Vlaanderen

 

Gun uzelf een puur luxegevoel en investeer in een tweede verblijf op Tenerife. De makelaars van Fortum Vastgoed uit Sint-Martens-Latem, ons kantoor in de buurt van Gent, luisteren naar uw verhaal. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een trendy appartement? Of past een charmante villa beter bij uw wensen? Bij ons hoeft u niet lang te zoeken, wij hebben het tweede verblijf van uw dromen op Tenerife beschikbaar.

Heeft u interesse in een tweede verblijf op Tenerife?

Contacteer ons

Welk tweede verblijf op Tenerife kiest u?

Als professionele projectontwikkelaar uit Gent hebben we voor ieder wat wils. Neem een kijkje in het aanbod aan luxe vastgoed van Marbella Maison, onze partner in Spaans vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan tweede verblijf op Tenerife van het Abamaproject. Zo kiest u uit firstline golf appartementen met zicht op zee, villa’s met privézwembad en tuin of bouwgronden en custom panden als buitenverblijf op Tenerife. Ook wanneer u meer interesse heeft in een tweede verblijf in Marbella staan we voor u klaar.

 

 

Informeer naar onze zonnige panden

Van luxe appartement tot gezellige villa, wij hebben hét tweede verblijf op Tenerife beschikbaar. Contacteer het team van Fortum Vastgoed voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het online contactformulier, het nummer 09 245 43 88 of het e-mailadres hello@fortum-vastgoed.be. Vraag gerust om het volledige verkoopdossier te bekijken. Investeren in prachtig vastgoed, dat doet u bij ons als geselecteerd partnerkantoor van het Abamaproject!

 Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.