Tweede verblijf Marbella - Fortum vastgoed

Tweede verblijf in Marbella

 Projectontwikkeling 

 Tweede verblijven in Spanje

 Vastgoed Oost-en West-Vlaanderen

 

Laat u begeleiden door ons vastgoedkantoor wanneer u wilt investeren in een tweede verblijf in het zonnige Marbella. Of u nu op zoek bent naar een luxueuze villa, een kleinschaliger vastgoedproject of duurzame nieuwbouw, wij staan klaar om u te helpen. De medewerkers van Fortum Vastgoed uit Sint-Martens-Latem, niet ver van Gent, weten namelijk alles over de Spaanse vastgoedmarkt. 

Heeft u interesse in een tweede verblijf in Marbella?

Contacteer ons

Kom tot rust met een tweede verblijf in Marbella

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven met een tweede verblijf in Marbella! Slenter door het oude centrum, geniet van een drankje aan de jachthaven, ga even zonnen aan de stranden van Marbella, kom tot rust in een van de parkjes in de stad of duik het zwembad in van uw buitenverblijf. Marbella Maison, partner van Fortum Vastgoed, luistert naar wat u écht zoekt. Eerst en vooral gaan onze projectontwikkelaars aan de slag met een stappenplan. De verschillende eigendommen, zowel nieuwbouw als bestaand vastgoed, worden uitvoerig besproken. Ten tweede plannen we een bezoek van de vakantiewoning ter plaatse. Door onze goede band met het team ter plaatse kunt u rekenen op een professionele aanpak.  

 

Ontdek onze projecten in het buitenland

Ook onze andere projecten zijn het bekijken waard. Denk bijvoorbeeld aan ons exclusieve Abamaproject op het prachtige Tenerife. Laat de zoektocht naar een tweede verblijf in Marbella of Tenerife maar aan ons over! Contacteer ons vandaag nog via het nummer 09 245 43 88 of stuur een e-mail naar hello@fortum-vastgoed.be.  

 Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.