Projectontwikkelaar van boutique projecten. Omvorming van historische panden tot luxe appartementen.

Projects by Fortum Vastgoed

 

Quintus  

2022 Gent

Moderne nieuwbouwresidentie van acht appartementen, de ideale uitvalbasis voor de Gentenaar. Gelegen op slechts enkele minuten wandelen van het historische centrum.  

De appartementen worden uitgerust met vloerverwarming, gevoed door middel van een warmtepomp en fotovoltaïsche panelen op het dak van de achtergevel. Quintus wordt een BEN-gebouw, Bijna Energie Neutraal.

Quintus biedt 1-, 2- en 3 slaapkamerappartementen aan alsook 5 open parkeerplaatsen. 

Architect: ARPA 


 Portus Sint-Jan

 2021 Gent

Wonen aan de waterkant in Residentie Portus Sint-Jan gelegen in de Sint-Jansvest 18, tussen de Kortedagsteeg en de bruisende Brabantdam én op een boogscheut van de Kouter. 

Het 18de eeuws herenhuis wordt volgens de regels van de kunst omgevormd tot zes exclusieve appartementen. De grondige renovatie combineert hedendaags wonen met de authentieke elementen.

Architect: ARPA 

 

 

 

 

Bank van Breda

2016 Sint-Denijs-Westrem

Prestigieus kantoorgebouw met ondergrondse parking. Toplocatie met grote visibiliteit op grote verkeersas tussen het centrum van Gent en de autostrades E17/E40. Moderne strakke architectuur van architecten Govaert-Vanhoutte. Kantoren en ondergrondse parkings.

Architect: Govaert & Vanhoutte


Felixhof

2015 Gent

Moderne residentie van 4 appartementen. 

 

Architect: ARPA 

 

 

Albatros

2014 Sint-Martens-Latem

Moderne nieuwbouwresidentie met een winkel op het gelijkvloers en de Fortum Vastgoed kantoren op de eerste verdieping. De drie appartementen op het gebouw palen aan en kijken uit op het Parkbos van Sint-Martens-Latem. 

 

Architect: ARPA 


 

 Sint-Janshof 

2013 Gent

Dit statig herenhuis werd gerenoveerd met respect voor zijn authenticiteit. De koetspoort met moderne glazen lift en het trappenhuis zijn impressionant en vormen een unieke toegang tot het pand. Het pand is als volgt ingedeeld: kantoor op het gelijkvloers, appartement op de eerste verdieping, duplexappartement op de tweede en derde verdieping. Unieke centrale ligging in de nabijheid van de Kouter, en toch zeer rustig. Ondergrondse parking en kelders.

Architect: ARPA 


 

Saghermanshof

2012 Gent

Zes nieuwbouwappartementen met zuidgerichte terrassen, ondergrondse parkings en bergingen. De appartementen beschikken over een oppervlakte tussen 60 m² en 85 m².

Architect: Xavier Donck 


 

Steendam

2010 Gent

Dit project bestaat uit 6 appartementen, één handelsruimte en een aantal parkeerplaatsen. Nieuwbouw en renovatie werden gecombineerd tot dit mooi resultaat.

 

 

 

 

 

 

 Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.