Projectontwikkelaar Gent - Fortum vastgoed

Projectontwikkelaar in Gent

 Projectontwikkeling 

 Tweede verblijven in Spanje

 Vastgoed Oost-en West-Vlaanderen

 

Wilt u graag vertrouwen op een projectontwikkelaar in de buurt van Gent? Dan zit u goed bij Fortum Vastgoed uit Sint-Martens-Latem, niet ver van Gent. Sinds 2004 zijn wij namelijk gespecialiseerd in het opzetten én bouwen van kleinschalige, kwalitatieve residenties op toplocaties te Gent en omstreken. U heeft het idee, wij nemen alles qua vastgoed op ons als projectontwikkelaar in Gent!

Heeft u interesse in één van onze panden?

Contacteer ons

Reken op onze aanpak als projectontwikkelaar in Gent

Als projectontwikkelaar, gevestigd in de buurt van Gent, luisteren we naar het verhaal van de klant. Gaat het om residentieel of commercieel vastgoed? Wilt u graag verkopen of is verhuren meer iets voor u? Als projectontwikkelaar in Gent helpen we u graag verder met het vinden van luxe vastgoed. Wij zoeken actief naar projecten met een verhaal of een stukje geschiedenis. Zowel qua materialen als technieken kiezen we steeds voor duurzaamheid. Natuurlijk kunt u ook het beheer van uw vastgoed overlaten aan de medewerkers van Fortum Vastgoed. Wilt u graag investeren in een pand in het buitenland? Ook dat is geen te grote uitdaging. Marbella Maison, onze vastgoedpartner aan de Costa del Sol, biedt accommodaties op Tenerife en Marbella aan. 

 

Fortum vastgoed

 

Stel al uw vragen aan onze professionals

Wilt u graag zelf ontdekken wat onze projectontwikkelaar kan betekenen voor uw woning of appartement in Gent? Neem dan gerust contact op met ons. Persoonlijk contact en open communicatie zijn onze sleutelwoorden. Wij zijn eenvoudig bereikbaar via het online contactformulier, het nummer 09 245 43 88 of het e-mailadres hello@fortum-vastgoed.be. Wij staan klaar met een antwoord op al uw vragen rond vastgoed. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op consistente kwaliteit.  

 Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.