Luxe appartement Tenerife - Fortum vastgoed

Luxe appartement op Tenerife

 Projectontwikkeling 

 Tweede verblijven in Spanje

 Vastgoed Oost-en West-Vlaanderen

 

Wij bieden hét luxe appartement op Tenerife aan dat helemaal past bij uw dromen. Kiest u voor een uitzicht op zee, een moderne toets of pure luxe en comfort? Wat uw vereisten ook zijn, wij doen er alles aan om uw vastgoedproject tot een goed einde te brengen. Bij Fortum Vastgoed uit Sint-Martens-Latem, niet ver van Gent, weten we namelijk alles over de Spaanse vastgoedmarkt.

Heeft u interesse in luxe appartement op Tenerife?

Contacteer ons

Een luxe appartement op Tenerife is de investering waard

Een luxe appartement als tweede verblijf op Tenerife is altijd dubbel en dik de investering waard. U geniet niet alleen van 100% luxe en rust wanneer het u uitkomt, u geniet ook nog eens van unieke faciliteiten wanneer u kiest voor onze buitenverblijven. Eigenaren van een pand van het Abamaproject op Tenerife kunnen gebruikmaken van verfrissende zwembaden, restaurants, faciliteiten voor de allerkleinsten en meer. Onze ervaren projectontwikkelaars, gevestigd in de buurt van Gent, vertellen u er graag meer over. 

 

 

Neem contact op met ons vastgoedkantoor

Heeft u nog vragen over een luxe appartement op het charmante Tenerife? Of meer informatie over ons Abamaproject. Onze makelaars staan voor u klaar met gepast advies. Neem contact op met Marbella Maison, ons partnerkantoor voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het online contactformulier, het nummer 09 245 43 88 of het e-mailadres hello@fortum-vastgoed.be.

 Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.