Fortum Vastgoed - Aanbod detail

Melle - Duurzaam, luxueus en karaktervol appartement in authentiek Villafiore

Fortum Vastgoed - Te koop - Terug naar zoekresultaten

Ref. Villafiore-I-49-0004
op aanvraag

Dit authentiek villa-appartement van 134m² in de villa zal zeer duurzaam en luxueus worden gerenoveerd en afgewerkt. De open leefkeuken met grote raampartijen loopt naadloos over op een ruim terras van 20m², georiënteerd naar het zuiden. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers en 2 badkamers. De moderne elementen worden harmonieus gecombineerd met de authentieke. 

Per appartement wordt een private geothermische warmtepomp voorzien, eigen zonnepanelen en vloerverwarming  om iedere ruimte individueel te verwarmen én te koelen. De badkamers en keukens worden voorzien van luxueuze materialen en toestellen. De grote raampartijen en de hoge plafonds van 3 meter zorgen voor een maximale lichtinval en zorgen voor een uiterst aangename woonervaring. Er wordt samengewerkt met een interieurarchitect  om luxe, comfort en kwaliteit te garanderen in dit boutique project.

Villafiore was in de jaren ‘20 van de vorige eeuw de familievilla van één van de grote bloemisterijen in de streek rond Gent.  De authentieke villa wordt gerenoveerd en omgevormd tot 8 luxe villa-appartementen en één kantoor/praktijkruimte. 

Het authentieke karakter van de villa wordt gerespecteerd en gecombineerd met hedendaagse architectuur. De bestaande villa en de nieuwbouw worden harmonieus verbonden door de aangelegde tuin. De ruimtes worden samen met onze interieurarchitect en exclusieve partners ingericht om comfort en luxe te maximaliseren. 

Rust en privacy verzekerd, in het groen en toch op vlakbij Gent. Grondgebied Melle maar nog binnen de ring van Gent. Op- en afrit van de E40, E17 en R4 vlot bereikbaar. Winkels en voorzieningen stapvoets bereikbaar. Parkeerplaatsen en garages. Fietsenstalling binnen en buiten. Private berging is inbegrepen. De kantoorruimte is ideaal voor een zelfstandig of vrij beroep.

Meer informatie op www.villa-fiore.com of maak een vrijblijvende afspraak. 
 


Interesse? Contacteer ons.

Referentie Prijs
Villafiore-I-49-0001 verkocht  
Villafiore-I-49-0003 verkocht  
Villafiore-I-49-0004 op aanvraag Meer info  
Villafiore-I-49-0005 € 465.000 Meer info  
Villafiore-II-73-0001 € 799.000 Meer info  
Villafiore-II-73-0004 € 825.000 Meer info  
Villafiore-II-73-0003 op aanvraag Meer info  
Villafiore-II-73-0002 op aanvraag Meer info  
Villafiore-I-49-0002 op aanvraag Meer info  

Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.