Buitenverblijf Marbella - Fortum vastgoed

Buitenverblijf in Marbella

 Projectontwikkeling 

 Tweede verblijven in Spanje

 Vastgoed Oost-en West-Vlaanderen

 

Op en top genieten van welverdiende rust, dat doet u met een buitenverblijf in het zonnige Marbella. Marbella Maison, partner van ons vastgoedkantoor Fortum Vastgoed, helpt u dan ook graag verder met al uw dromen in het buitenland. Wij hebben oog voor alle veranderingen binnen de Spaanse vastgoedmarkt en vinden zo het ideale buitenverblijf aan de Costa del Sol. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een luxe villa, een appartement met zicht op zee of een duurzame nieuwbouw? Bij ons investeert u in het juiste buitenverblijf in Marbella. Geniet van de gezellige buurten in Málaga, Torremolinos of Marbella!  

Heeft u interesse in een buitenverblijf in Marbella?

Contacteer ons

Altijd genieten van een buitenverblijf in Marbella

De medewerkers van Fortum Vastgoed uit Sint-Martens-Latem, niet ver van Gent, weten alles over de Spaanse vastgoedmarkt. Of u nu wilt investeren in een tweede verblijf voor eigen gebruik of een grotere vakantiewoning, de juridische en fiscale kant van vastgoed heeft voor ons geen geheimen meer. Alle onderdelen van de Spaanse wetgeving worden op de voet gevolgd door het team van Marbella Maison, ons partnerbedrijf. Na een verkennend gesprek brengen onze projectontwikkelaars in kaart welk type buitenverblijf in Marbella aan de Costa del Sol het best past bij uw persoonlijke wensen en budget.

 

 

Laat u begeleiden door onze professionele makelaars

Samen vinden we het buitenverblijf van uw dromen aan de heerlijk warme Costa del Sol. Bekijk zeker ook eens de mogelijkheden van een luxe appartement op Tenerife, ons Abamaproject heeft voor ieder wat wils. Heeft u nog vragen over een buitenverblijf in Marbella of een van onze andere vastgoedprojecten aan de Costa del Sol? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn bereikbaar via het nummer 09 245 43 88 of het e-mailadres hello@fortum-vastgoed.be.  

 Op de hoogte blijven van het FORTUM aanbod?Schrijf je hier in.